Bali "het goden eiland"
INDONESIE // RONDREIS MET PRIVE GIDS // 15 DAGEN

Zet je schrap voor deze reis door het wondermooie en fascinerende Bali, het eiland van de goden. Op deze prachtige rondreis ontdek je de mooiste highlights van het eiland. Fasten your seatbelt voor een vakantie vol verwondering, schoonheid en cultuur enerzijds en zalige luxe, ontspanning, avontuurlijke tochten en sportieve uitdagingen anderzijds. Reizen Meyers zorgt voor een onvergetelijke ervaring, niet enkel door een uniek reisprogramma maar ook omdat we ons onderscheiden door de privé gidsen die je begeleiden. De gespecialiseerde en alwetende hindoe gidsen kennen het eiland op hun duimpje, zijn perfect Engelstalig én zorgen voor de mooiste herinneringen.  Ze werken exclusief voor Reizen Meyers

Afreisdatum: alle dagen van het jaar
Prijs: Vanaf 1350 euro pp (vluchten niet inclusief)

Zin in meer? Kijk ook eens op www.balireizen.be   

Boek deze reis
Reisschema
Inbegrepen
Extra's
Offerteaanvraag

Bali - "Eiland van de goden"

 • Uniek programma
 • Eigen Reizen Meyers gidsen
 • TOP - hotels
 • Volledig aanpasbaar

Vanaf 1350,00 euro pp

(vluchten niet inclusief) 

Programma

 Dag 1

Heenvlucht
Vertrek vanaf Zaventem of Amsterdam naar het 'Godeneiland' Bali.

Dag 2&3 Candidasa
Onthaal op de luchthaven, kennismaking met uw privé gids die u de hele reis zal vergezellen. Aansluitend transfer naar uw hotel. Afhankelijk van het uur van aankomst brengen we nog een bezoek aan de lelie vijvers van Candidasa.  Na een deugddoende nachtrust kan u genieten van een vrije dag en zo gebruik maken van de faciliteiten van uw hotel. Gewoon relaxen aan het zwembad of een wandeling maken tussen de rijstvelden, alles is mogelijk.
Dag 4 Candidasa - Ubud

Na een heerlijk ontbijt check out, u maakt een volledige dagexcursie alvorens aan te komen in Ubud. Ons eerste bezoek brengt ons naar Tenganan. Hier wordt u volledig ondergedompeld in de lokale cultuur van het kastensysteem. De bewoners van Tenganan zijn namelijk de oorspronkelijke Balinezen en zullen u laten proeven van hun cultuur door de vele verhalen die ze te vertellen hebben. In dit dorp is nog duidelijk het kastensysteem merkbaar. We nemen de lunch in Rendang. 
Onze volgende stop brengt ons naar het water paleis ‘Tirta Gangga’. Dit paleis was de geliefkoosde plaats van de laatste Raja van Amlapura. Een bezoek aan de moedertempel, ‘Besakih’ mag natuurlijk ook niet ontbreken op deze reis. Op zoek naar eeuwige jeugd? De mythische bergbronnen worden geacht een geneeskrachtig en verjongend effect te hebben. Onze laatste stop voor vandaag is aan The Elephant Cave, een tempelcomplex dat niets aan de verbeelding overlaat. We zetten de tocht verder naar de Kintamani vulkaan, deze toch naar deze spectaculaire vulkaan is over één van de mooiste routes van Bali, we zullen onderweg enkele foto stops maken. We rijden helemaal tot aan het Batur meer waarbij je de ‘fishfarms’ zal zien, deze ‘fishfarms’ bevinden zich op het water..

Dag 5 Ubud
Vandaag staat een vrije dag op het programma om Ubud te ontdekken. U kan naar de mooie dierentuin gaan of een bezoek brengen aan één van de vele musea. Wenst u echter de sportieve tour op te gaan dan kunnen we op deze vrije dag een beklimming van Mount Agung voorzien, met een prachtige zonsopgang als beloning na de klim. Rafting behoort ook tot de mogelijkheden.
Dag 6 Ubud
Vandaag beginnen we met een bezoek aan een traditionele ‘Barong dans’. Na dit spektakel zetten we koers richting ‘Mas’, dit dorp staat gekend voor zijn houtsnijwerk. Op naar hoger gelegen gebied, we reizen verder naar Gunung Kawi, Berg der dichters. Deze tempel stamt uit de 11de eeuw en men vermoedt dat dit de begraafplaats is van koning Anak Wungsu en zijn vele vrouwen. Voordat we terugkeren naar ons hotel brengen we nog een bezoek aan de Tropical Plantation “Bali Pulina” waar u kennis zal maken met alle inheemse planten en hun bijhorende krachten. Op het einde van de tour maken we een stop op een prachtig viewpoint om de inheemse Thee en Koffie te proeven. Mits een klein supplement kan u de bekend ‘Luwak Koffie’ proeven (+- 5euro per kop, normale prijs +- 25 euro per kop). Deze laatste staat gekend als de duurste koffie ter wereld.
Dag 7 Ubud - Munduk
We vertrekken ’s morgens vroeg voor een fietstocht in een typisch Balinees dorp, we ontdekken samen de lokale markt, de dorpstempel enz. U zal hier geen andere toeristen tegenkomen. De tocht gaat met de wagen verder richting het noorden waarbij we een stop maken aan het meer van Buyan, gekend voor de aapjes. Vervolgens maken we eerst een wandeling gevolgd door een boottocht op het Tamblingan meer. De door Unesco werelderfgoed beschermde rijstterrassen van Jatiluwih staan vandaag op het programma alvorens aan te komen in ons hotel. Overnachten doen we op grote hoogte in Munduk te midden van de koffieplantages.
Dag 8 Munduk - Singaraja
Vandaag vertrekken we zeer vroeg om een boottocht te maken op zoek naar de dolfijnen in de buurt van Lovina (zwemmen met dolfijnen is ook mogelijk), vervolgens brengen we een bezoek aan Brahma vihara-arama, boeddhistisch klooster in noord Bali. Deze middag staat er een typische lunch in een uniek kader op het programma. Vervolgens gaat de reis verder naar Pemutran, misschien wel het mooiste stukje van Bali. Jullie logeren hier aan de rand van het nationale park. Maar voor we het hotel bereiken maken we nog een laatste stop in de Hatten Wine Farm.
Dag 9 Singaraja
Vrije dag om te genieten van de prachtige natuur of waag u aan een snorkeltocht. Indien u wenst kunnen wij een tocht door het nationale park organiseren. U zal dan samen met een ranger en uw privé gids dit stukje ongerepte natuur bezoeken.  De toegang tot het nationale park is voortaan bij Balireizen inbegrepen in onze prijzen.
Dag 10

Singaraja - Sanur

Na de check out gaat de rit richting het zuiden waar u pas op het einde van de dag zal aankomen. We maken eerst een stop in Busung Biu Villa voor de prachtige verzichten. Vervolgens zetten we de tocht verder naar Pupuan, hier zal u genieten van de mooiste rijstterrassen van Bali. Net voor Pupuan maken we een korte wandeling door de rijstvelden. Vervolgens mag een bezoek aan het lieflijk tempeltje van Tanah Lot niet ontbreken bij een reis naar Bali. Als afsluiter van de dag brengen we een bezoek aan de tempel van de Koninklijke familie en enkele marktjes.

Dag 11-14

Sanur

Enkele vrije dagen om te genieten van het strand. Op één van de avonden brengen we een bezoek aan de tempel van Uluwatu en bent u getuige van de traditionele kecak dans.

Dag 15

Terugvlucht

De laatste dag van de reis alvorens uw terugkeer naar België, Uw gids komt u ophalen in het hotel voor de terugvlucht.

Dag 16

Hotels 

We verblijven steeds in TOP-hotels maar een "speciaal karakter".  Deze hotels zijn volledig aanpasbaar maar uitgekozen door Reizen Meyers

CANDIDASA: Alila Mangiss
UBUD: Alila Ubud
MUNDUK: Sanak Retreat
PEMUTERAN: Dynasti REsort Beach Camp (Glamping tenten !)
SANUR: Sudamala Suites

Wat is inbegrepen?

 • Privé gids (engelstalig), één gids voor de hele reis 
 • Alle overnachtingen inclusief ontbijt en verblijfstaksen
 • Inkomgelden

  vluchten niet inclusief in basisprijs
   

 

Extra opties voor deze reis

 • Vluchten; naast onze speciale tarieven volgen we alle promoties van de diverse maatschappijen
 • Annulatie- en/of reisverzekering  
 • Maaltijden die niet worden vermeld

Reizen Meyers is HET reisbureau in de omgeving van Hasselt, Diepenbeek en Zandhoven

Kantoor Kuringen - Hasselt

Kuringersteenweg 490
3511 Kuringen-Hasselt
Tel : 011 228 767
Email: info@meyers.be  

Kantoor Diepenbeek

Marktplein 27/02
3590 Diepenbeek
Tel : 011 366 377
Email: diepenbeek@meyers.be 

Kantoor Zandhoven

Oudebaan 31
2240 Zandhoven
Tel : 03 383 02 28
Email: zandhoven@meyers.be